AVT-chiptuning
Menu
~Chiptuning ~ECO tuning ~Diagnose

More Power Improved Driveability

Hierbij een korte Review :

Vandaag ons VW Polo 1.2 TDI bluemotion van 2010 bij AVT Workum, laten chiptunen. Dit naar aanleiding van de problemen met de EGR klep. De Polo heeft na de chiptuning een veel betere trekkracht gekregen, en….de EGR problemen zijn ook voorbij. Groot pluspunt is ook, dat de Polo nu nog zuiniger is geworden!

 

img_0444

Naam: Age

Auto: Seat Leon 1.9 TDI 110kw

“Na een snel verkooppraatje over het toenemende motorvermogen en lager brandstofverbruik, had ik al snel beslist dat ik mijn auto wou upgraden. Hier heb ik tot op heden nog geen spijt van gehad! Vermogen is drastisch toegenomen (150 pk naar 183 pk). Dan merk je dat je toch altijd een jongetje blijft 🙂 Ook het brandstofverbruik was niet over gelogen, wanneer je gewoon dezelfde rijstijl houd als tevoren zul je zien dat de motor op een lager toerental draait, dus zuiniger (Tankrecord ging van 850km naar 925km). Echter, zoals ik al zei, het is veel te leuk om het gaspedaal te gebruiken. Dus meer kilometers haal ik er gemiddeld niet uit (maar ook niet minder) Enige mindere is dat de motor op een hogere temperatuur draait, en dus wel even tijd nodig heeft om stationair te koelen! Ik ben zeer tevreden en zal de laatste zijn die AVT-Chiptuning af zal raden.”

IMG-20141002-WA0001

 

 


 

 

Review: mijn auto, Audi A5 met 239 pk laten tunen bij AVT-Chiptuning, de auto was al snel, Maar rijdt met bijna 300 pk de straatstenen nu uit het trottoir, wat een verschil en wat een kanon! Ik ben een zeer tevreden klant, ik breng de Audi weg en krijg hem terug als een Porsche…..

IMAG0406

 

review: míjn seat altea XL diesel 2.0 is bij AVT gechiptuned. Extra pk’ s extra koppel dat merk je als je in wilt halen. Verder draait de motor rustiger en is ook zuiniger geworden bij hetzelfde rijgedrag. Het lijkt er wel op of de motor hieraan moet wennen. Ik ben tevreden met chiptuning door AVT. Goede prijs kwaliteit verhouding en garantie niet goed gratis terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

IMG-20141105-WA0004

Beste,

Zoals beloofd hierbij nog even een review voor de VW transporter:

Super goede service.
Snel en vakkundig geholpen.

Succes voor de toekomst met je bedrijf.

Met vriendelijke groeten,
Ludwig en Jelly