More Power Improved Driveability

Wij beschikken over de nieuwste Chiptunings apparatuur om u auto professioneel te chipen. Via de OBD poort van uw auto wordt de voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen van uw auto aangepast. door Deze wijzigingen word in uw ECU (Engine Control Unit) het besturingssysteem aangepast en geoptimaliseerd. De motor werkt hierdoor efficiënter, u krijgt meer koppel en in veel gevallen gaat uw brandstof verbruik achteruit. Vooral wanneer uw auto ingezet wordt voor bedrijfsdoeleinden zoals het trekken van een aanhanger, het rijden van lange afstanden of juist extreem korten afstanden. Door een optimalisatie van het besturingssysteem en een afstelling op het specifieke gebruik van de wagen zal het brandstof verbruik reduceren.

Lees hier meer over onze mogelijkheden!

Tuning via OBD Poort

Door onze moderne uitlees apparatuur is het in veel gevallen mogelijk om uw auto via de OBD poort te chippen. Dit kan zonder dat de ECU geopend hoeft te worden. Ook wanneer dit niet het geval is zal onze Car engineer erop toe zien dat uw auto professioneel, veilig en met garantie wordt geoptimaliseerd.

AVT-Chiptuning levert perfecte maatwerk wat resulteert in extra pit en souplesse tijdens het rijden in uw auto. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de unieke rij omstandigheden van de auto of van de eigenaar. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een AVT-Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. Ervaar de krachten en het pure rij genot!

Tuning Atmosferische Motoren

Chiptuning voor atmosferische motoren [motor zonder turbo of compressor ] is ook mogelijk.

Na het tunen van een atmosferische motor neemt de algemene driveability flink toe. Hierdoor loopt de motor beter in de lage toeren en behoudt de motor het vermogen . Het koppel stijgt in de meeste gevallen zo’n 15% en het vermogen stijgt vaak 7-9 %.

Het maken van deze chips is het moeilijks in tegenstelling tot turbo chips informeer daarom voor prijzen en mogelijkheden.

AVT-Eco-Tuning

AVT-Ecotuning heeft als hoofddoel; het realiseren van brandstofbesparing. Wij  realiseren met onze tuning methodes een flinke  besparing  wat kan oplopen tot wel 10% minder brandstofverbruik.

Eco tuning is het verfijnd afstellen van de motor waardoor de motor efficiënter gebruikt maakt van de brandstof. Een verhoogd draaimoment vermindert  automatisch het toerental,  dus u kunt eerder naar een hogere versnelling schakelen.

Voor wie is Eco-chiptuning interessant?

AVT-Ecochiptuning is door AVT ontwikkelde software. Dit type tuning is speciaal ontwikkeld voor bedrijven met een wagenpark en voor particulieren die veel  veel kilometers maken.  Met Ecotuning  worden de rijprestaties niet verbeterd.  Eco-chiptuning is puur gericht op het besparende aspect.

Wilt u tevens meer trekkracht realiseren bij het trekken van uw aanhanger of caravan? Dat kan! Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Wij kunnen op locatie u voertuigen  Eco-tunen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

De Voordelen

Wat levert een AVT-Chiptuning u op?

Een AVT-chiptuning is een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product dat ontwikkeld is door de motormanagementsoftware specialist van AVT met ruim 10 jaar ervaring . Op maat gemodificeerde software levert u de onderstaande voordelen op;

  • Vermogenswinsten tot boven de 25%
  • Tot meer dan 30%  extra trekkracht over het hele toerenbereik. Ideaal voor o.a. zwaar beladen bedrijfsauto’s en caravanrijders;
  • AVT-Chiptuning zorgt ervoor dat uw auto een stuk vlotter zal rijden dan voorheen; ideaal tijdens bijvoorbeeld het inhalen;
  • De motor zal soepeler aanvoelen, wat het rijcomfort en -plezier absoluut ten goede komt;
  • dankzij AVT Chiptuning zal uw auto efficiënter brandstof verbruiken. De modificatie zorgt ervoor dat u in veel gevallen van 5% tot 15% op uw brandstofkosten bespaart.